Mads Kruse-Andersen

Mine mærkesager

Et godt familie- og børneliv

Familie -og uddannelse

Vi skal fortsætte vores fokus på at få tiltrukket flere i den erhvervsaktive alder, som samtidig er i den fase i deres liv hvor de stifter familie.
.
.
.
.


Kultur -og fritid

I vores kommune har vi et bredt, alsidigt og blomstrende udbud af kultur-, idræts- og fritidsaktiviteter.  Som tidligere eliteroer og vinder er verdensmesterskaberne flere gange samt olympisk gulvinder med guld-fireren 2008 har jeg erfaret at bredde og elite går hånd i hånd.


Erhverv

Sorø Kommune skal fortsat arbejde målrettet på at være den mindst bureaukratiske kommune af alle.
.

.
.
.

CV

 

Det Konservative Folkeparti

  • Tidl. best. medl. Den Konservative Vælgerforening 
  • Tidl. folketingskandidat Ringsted-Sorø kredsen  

Bestyrelsesposter:

  • Medlem af TalentSport Sorø


Erhvervsansættelser:

  • Fabrikschef Novo Nordisk i Kalundborg
  • Officer i forsvaret

Uddannelser:

  • Officer i forsvaret

Min baggrund

 

Jeg er 39 år og far til 3 børn på 2, 6 og 9 år og bor med min hustru på Kongebrovej 49 i Sorø.

Jeg arbejder som fabrikschef hos Novo Nordisk i Kalundborg hvor jeg er ansvarlig for en organisation på knapt 90 mand, der finrenser insulin på en af vores insulinfabrikker.

Jeg har været eliteidrætsudøver gennem 20 år og er verdensmester flere gange samt Olympisk guldvinder fra Beijing i 2008 som en del af Guldfireren.  Jeg er uddannet officer fra Forsvaret og dermed mere end 20 års ledelseserfaring.

 

Kontakt

Mads Kruse-Andersen

Kongebrovej 49

4180 Sorø

Stem på Mads Kruse-Andersen

Et godt familie- og børneliv