Mette Skjoldan

Mine mærkesager


Trivsel for alle aldre

fokus på ældre, børn og veteraner


Erhvervsliv, butik og iværksætteri

Iværksætteri skal der mere fokus på, plus fortsat godt samarbejde med erhvervslivet


Lokalråd, dyrevelfærd, kultur, kirke og humanitært arbejde.

CV

 

Det Konservative Folkeparti

  • Næstformand Den Konservative Vælgerforening.  

Foreninger

  • Præsident Lions Club i Dianalumd
  • Medlem af menighedsrådet
  • Formand foreningen 1684-1862


Erhvervsansættelser:

  • Selvstændig indretningsrådgiver og vikar i Sorø hjemmepleje.

Uddannelser:

  • Socialrådgiver
  • Indretningsarkitekt

Mit navn er Mette Skjoldan, og jeg stiller op til byrådet for at arbejde for et samlet Sorø på alle fronter. Trivsel, butikker og frivilligt arbejde til gavn for andre er i højsædet.

Har boet i Dianalund i 9 år, og er netop flyttet til Sorø Midtby. Føler mig som en Sorø Kommune borger. Og en glad en af slagsen, som har været deltager i rigtig meget lokalt arbejde de sidste 3-4 år og kender derfor en masse til Sorø, Dianalund og en masse andre kroge af kommunen. Jeg synes jeg er taget godt imod, og vil gerne give tilbage.

Er også medlem af erhvervsforeninger i Sorø og Dianalund. Plus er ambassadør for First Lego league i Sorø. Et arbejde jeg sætter stor pris på. Jeg er tilhænger af, at vi siger tingene som det er i en god tone. På at samarbejde og synes selv at vi har Danmarks bedste borgmester og bormesterhod af kandidater.

Mette Skjoldan

 

Stem på Mette Skjoldan