Eksporter begivenheder

Grundlovsfest i Akademihaven

Fuchsiahaven - Sorø Akademi

Konservative i Sorø byder velkommen til grundlovsfest i Akademihaven d. 5. juni kl. 11:00 Talere er folketingsmedlem Nasar Khader, borgmester Gert Jørgensen, samt formand for sundhedsudvalget i Region Sjælland Christian Wedell-Neergaard. Der er fri entre, den traditionsrige borgmesterkage, og festlige musikalske indslag fra Borup Brass Band.

Vinsmagning

Værkerne Sorø Frederiksvej 27, Sorø

Vi holder vinsmagning for alle interesserede medlemmer, med ledsager. Det er dog tilladt at invitere andre som kunne have interesse for god vin. I denne omgang kommer vi forbi Tyskland, Frankrig og Spanien. Henrik Bulskov vil fortælle lidt om vinene og distrikterne, samt komme med små anekdoter om vinhusene. Medbring egne smageglas. Vi kommer til... Læs mere

Dialogmøde med borgere

Alsted Forsamlingshus Hejreskovvej 2, Fjenneslev

Forud for vælgerforeningens bestyrelsesmøde afholdes dialogmøde, hvor borgerne inviteres til debat og dialog om diverse lokale emner. Nærmere information om arrangementet følger. Bemærk, at tidspunktet kun er vejledende!

Grundlovsmøde

Fuchsiahaven - Sorø Akademi

Vi afholder, traditionen tro, Grundlovsmøde lørdag d. 5. juni i Fuchsiahaven på Sorø Akademi. Mere information om arrangementet følger på e-mail. Bemærk, at tidspunktet kun er vejledende!

Grillfest i Nygaards lokaler

Nygaards Turist & Minibusser Fulbyvej 4T, Sorø

Vi afholder grillfest i Peter Nygaards lokaler. Her bliver rig mulighed for at snakke med de øvrige medlemmer, kommunalbestyrelsesmedlemmer m.fl. Vi glæder os til nogle hyggelige timer. Program og information om arrangementet følger på e-mail. Bemærk, at tidspunktet kun er vejledende!

Landsråd 2022

Tivoli Hotel og Congress Center Arni Magnussons Gade 2, København V

Det Konservative Folkeparti afholder det årlige Landsråd i Tivoli Hotel og Congress Center i København. Mere information følger her: https://lr.konservative.dk/  Bemærk, at tidspunktet kun er vejledende!

Medlemstur til Christiansborg

Christiansborg Prins Jørgens Gård 1, København

Kom med en tur til Christiansborg og drøft konservativ politik med vores folkevalgte. Mere information om arrangementet følger på e-mail. Bemærk, at tidspunktet kun er vejledende!

Dialogmøde med borgere

Borgerhuset I Dianalund Borgerhuset I Dianalund, Dianalund

Forud for vælgerforeningens bestyrelsesmøde afholdes dialogmøde, hvor borgerne inviteres til debat og dialog om diverse lokale emner. Nærmere information om arrangementet følger. Bemærk, at tidspunktet kun er vejledende!

Julearrangement

Vi mødes og ønsker hinanden en glædelig jul med gløgg og æbleskiver. Nærmere information om arrangementet følger på e-mail. Bemærk, at tidspunktet kun er vejledende!

Generalforsamling med nytårskur

Der afholdes ordinær generalforsamling i den Konservative Vælgerforening. Nærmere indkaldelse og dagorden følger. Bemærk, at tidspunktet kun er vejledende!